Beskrivelse
Artikkel nummer | 09362200 |
---|
Beskrivelse
Å skjære gjennom kjøtt og frossen mat kan være en vanskelig jobb. Hvorfor ikke gjøre det enklere for deg selv og dine ansatte ved å investere i en profesjonell elektrisk beinsag. Med denne beinsagen kan du raskt og trygt skjære gjennom bein, kjøtt og andre råvarer. Det er et kjøkkenapparat som ikke bør mangle i en slakterbutikk, samt mange andre cateringbedrifter.
Lett å bruke
Denne sagen er ganske kompakt, men egner seg godt for profesjonell bruk. Den har et sagblad som er 165cm langt, og du kan skjære skiver som er 5-155mm tykke. Den er veldig enkel å bruke og har kun en enkelt av/på-knapp. Takket være motoren av høy kvalitet kan du enkelt bruke beinsagen uten å måtte ta en pause. Du kan også stille inn spenningen på sagbladet. Huset til bensagen er laget av eloksert aluminium. Denne beinsagen har også et romslig bord med kalibreringsplate og kjøttskyver for enkel bruk.
Rengjøring
Med en beinsag vil du jevnlig jobbe med rått kjøtt. Det er viktig at du rengjør enheten etter hver bruk. Slå først av maskinen og koble den fra tenningen. Alle løse deler, som båndsagen og kjøttskyveren, må rengjøres med en børste og varmt såpevann. Skyll alt med vann og la delene lufttørke. Huset til bensagen kan rengjøres med en fuktig klut. Bruk aldri aggressive rengjøringsmidler.
Egenskaper
- Kraftig beinsag for slakterier og serveringssteder
- Egnet for profesjonell bruk
- Enkel å betjene med av/på-knapp
- Høykvalitets, kraftig motor for kontinuerlig bruk
- Hus i anodisert aluminium
- Utstyrt med et romslig bord med kalibreringsplate og kjøttskyver
- Spenningen på sagbladet er justerbar
- Egnet for gjennomsaging av frosne produkter
- Lett å åpne og rengjøre sagen
Produktspesifikasjoner
- Egenvekt: 42kg
- Bordmål: B50,5 x D41,5cm
- Maskinmål: B51,5 x D50,5 x H92cm
- Saglengde: 165cm
- Sagbredde: 16mm
- Sagtykkelse: 0,5 mm
- Skjæretykkelse: 5-155mm
- Drivhjuls diameter: 21cm
- 230V / 50Hz / 1 fase 750W